Хліб рідного краю. Вознесенський хлібозавод знову радує нас новинкою - хліб «СОКОЛІВСЬКИЙ»

Хліб названий так у славу героїчного Бузького козацтва, останнього оплоту української державності з серцем у селищі Соколи, що нині стало містом Вознесенськ.

Як каже народна мудрість: все нове - це добре забуте старе. В пошуку нових технологічних рішень, наші фахівці звернулися за порадою до пращурів. Раніше хліб споживали у великих кількостях. При цьому він повністю забезпечував організм всіма необхідними мікроелементами, надавав сили та здоров’я. В чому секрет? Знамениті селянські закваски, які готувались з житнього борошна, соломи, вівса, ячменю, пшениці і були за своєю природою результатом бродіння за участі кисломолочних бактерій. До цих пір в деяких селах збереглися рецепти приготування хліба без хлібопекарських дріжджів. Саме такі закваски містять органічні кислоти, вітаміни, мінеральні речовини, ферменти, клітковину, пектини, біостимулятори, - так необхідні людському організму.

Вознесенський хлібозавод у співробітництві з лабораторією «Укрхлібпрому» впроваджує у своєму виробництві використання закваски з чистих культур кисломолочних бактерій як основи для випікання хліба. Такий хліб корисний, має еластичний м’якиш, довше залишається свіжим. А головне – хліб набуває смаку домашньої випічки, приготованої на молочному продукті.

Не зважаючи на традиційно велику різноманітність хлібобулочних виробів на продовольчому ринку міста, продукція Вознесенського хлібозаводу займає серед них достойне місце. Вже двічі у цьому сезоні наше підприємство порадувало своїх споживачів смачними новинками, що достойно конкурують з продукцією інших виробників. Спочатку новий хліб «ОРІЛЬСЬКИЙ», що вже гідно високо оцінений споживачами, а тепер – «СОКОЛІВСЬКИЙ», якому ще належить підкорити ваші серця.

Підприємство розвивається, вдосконалюється, купує нове обладнання та втілює нові технології. Не дивлячись на механізацію та автоматизацію процесу виготовлення хліба, за останні два роки на підприємстві не скорочено жодного робочого місця. Така позитивна динаміка на фоні глибокої економічної кризи у всій країні стала можливою завдяки новому власнику підприємства, з його свіжими ідеями та якісно новим підходом до роботи. Пріоритетним напрямком у роботі підприємства стало його технічне переоснащення. При цьому Хлібозавод не став черговим «довгобудом», що загрузнув під непосильним тягарем кредитів, і, врешті, збанкрутував. Секрет простий - прибуток підприємства не розтрачується і не виводиться в «офшори», а кожна зароблена копійка витрачається на закупку нового обладнання, на підвищення якості і смакових властивостей хліба, розширення виробництва. На заводі запущена нова високотехнологічна лінія випікання хліба імпортного виробництва, нова шафа попередньої вистойки тіста, тістоподільник, дозатор борошна та інші високотехнологічні машини. На сьогодні за своєю потужністю Вознесенський хлібозавод здатний виготовляти щодня понад 30 тон хліба, чим повністю забезпечити потребу в хлібі всього нашого району.

Енергія оновлення захопила весь творчий колектив Хлібозаводу. На стадії розробки перебувають нові сорти хліба з великим вмістом житньої муки, приготовані заварним способом, з додаванням ферментованого солоду та натуральних кисломолочних продуктів, а також нова лінія кондитерських виробів.

Наш хліб – це «живий» продукт, тому що він зігрітий, «викоханий» дбайливими руками наших майстрів, тістоводів, пекарів... Професійні навички цих людей неможливо виміряти жодним приладом. Показником їх професійності слугує результат їх праці – теплий, смачний, рум’яний хліб, з незрівняним ароматом. Аромат гарячого хліба – один з найкращих в світі, він унікальний… І щодня навколо нашого Хлібозаводу чути цей аромат, - аромат життя, успіху, процвітання, він нагадує нам про наше славетне минуле та щасливе майбутнє, дарує надію у важкі часи. І допоки щодня ми відчуваємо цей аромат, до тих пір живе серце нашого міста.

Колектив Вознесенського хлібозаводу щиро дякує вознесенцям за відновлення довіри до своєї продукції. Дякуємо за те, що ви знову обираєте свій рідний хліб.

Дата: 26.11.2014 / Переглядів: 1490 / Комментарії - 0 шт.

Iм'я -