СЕРБЕНЮК НАТАЛІЯ МИКОЛАЇВНА - керуючий справами Виконавчого комітету

Закрити




Шановні відвідувачі сайту! Звертаємо Вашу увагу, що спілкування в блогах міського голови та його заступників передбачає відповіді лише на запитання оперативного характеру. Відповіді в блогах не мають статусу офіційних документів, а є консультативними. Нагадуємо, що запитання і коментарі, які містять некоректні або образливі вислови, не публікуються і не підлягають розгляду. Якщо Ваш запит вимагає надання великого обсягу інформації або додаткового вивчення проблеми, рекомендуємо оформити його у вигляді електронного звернення на відповідній сторінці сайту: http://voznesensk.org/page/zvernennya

Адреса: 56500, Миколаївська обл., м. Вознесенськ, пл.Центральна, 1, кабінет №29, ІІ-й поверх

Телефон: (05134) 4-21-22

Дні прийому: вівторок з 9:00-12:00 та з 15:00-17:00

Характер питань: організація роботи Виконавчого комітету, мобілізаційної та оборонної роботи, взаємодія з правоохоронними органами, діловодство та кадрова політика, центр надання адміністративних послуг

 

 

Останні новини:

 

Переглянути звернення:

Татьяна

Объявление про трамвай влюблённых ни о чём!! Для кого маршрут? Что делать тому, кто хочет участвовать? Надо подойти к какому-то месту?Или надо записаться предварительно? Если да, то по какому телефону? Или это маршрут для избранных? А если для всех желающих, вдруг их будет больше, чем мест в автобусе? В тексте нет никаких контактных данных! Допустим, мальчик хочет своей девочке сделать такой подарок. Что он может понять из этого объявления? Если вы хотели сделать для людей, надо было всё нормально расписать. А так, как всегда для "своих", для галочки, полный бред.

13.02.2018

Пані Тетяно!

Якихось особливих вимог до маршрутів та учасників нема. Головна задача-створити гарний настрій мешканцям нашого міста. Це не гра чи шоу, де треба було б обов’язково реєструватися. Це-спроба молоді відзначити нестандартно день закоханих. Вам також бажаємо удачі та кохання.

14.02.2018


Зелінська Т.л.

На офіційному сайті в розділі Звіти виконання паспортів бюджетних програм за 2017 рік відсутній звіт відділу містобудування та архітектури.Зверніть увагу інформаційного відділу.

07.02.2018

Шановна Тетяна Леонідівна!

Звіти про виконання паспортів бюджетних програм відділу містобудування та архітектури розміщено у відповідному розділі сайту міста Вознесенська. Знайти їх Ви можете за посиланням: http://voz.gov.ua/material/7000 Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

08.02.2018


Зелінська Т.Л

Наталія Миколаївна! Зверніть, буль-ласка, увагу на якість розміщення звітів про виконання паспортів бюджетних програм Служби в справах дітей та Архівного відділу. Вони сканують кожен аркуш як окремий документ. І щоб передивитися весь документ необхідно відкрити та закрити кожен аркуш окремо.А їх близько 20. Це неправильно і не зручно. Хай розміщають одним документом, як це робить Управління соз.захисту. Дякую!

01.02.2018

Шановна Тетяно Леонідівна!

Відповідні вказівки згаданим відділам були надані. Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

08.02.2018


Тетяна

Я пропрацювала в органах місцевого самоврядування 15 років. внесла відповідний вклад в розвиток міста, яким і досі хизується міський голова, а мене не запросили на святкування дня пенсіонерів. Чому ?

30.09.2017

Шановна Тетяно!

29 вересня на зустріч були запрошені до усіх виконавчих органів ради працівники, які вийшли на пенсію, з урахуванням того, що вони завершували свій робочий шлях в цих трудових колективах. Зустрічі з ветеранами місцевого самоврядування відбуваються в рамках Дня місцевого самоврядування.

02.10.2017


Тетяна

Довожу до Вашого відома, що з офіційного сайт міста Вознесенська зникли протоколи пленарних засідань сесій з 2015 року по цей час. Прошу розібратися на надати відповідь

25.09.2017

Шановна Тетяно!

Поротоколи повністю відновлено. Їх тимчасове зникнення пов'язане з технічними причинами.

26.09.2017


Руслан

Здравствуйте, сохраните пожалуйста Наше здоровье, примите меры по уничтожению амброзии за vog заправкой на отвале земли от строительства 33 м2.

09.06.2017

Шановний Руслане!

Роботи по ліквідації(прополюванню)амброзії по вул. Б.Слободянюка(за АЗС WOG) виконані 21.06.2017 р. працівниками Комунального підприємства "Санітарна очистка міста". Дякуємо за небайдужість.

02.10.2017


Марина

Уважаемая, Наталья Николаевна.Хотелось бы узнать,считаются ли деньги матери одиночки к деньгам инвалида? Или на ребёнка отдельно должни давать до 6лет?

26.02.2017

Шановна Марино!

Є документ з назвою, що показана нижче, який регламентує усі обрахування. З Вашого звернення суть питання не зрозуміла. По можливості, або зверніться до управління соціального захисту, або знайдіть в інтернеті цей документ і спробуйте розібратися самі: НАКАЗ від 15.11.2001 № 486/202/524/455/3370 «Про затвердження Методики обчислення сукупного доходу сім'ї для всіх видів соціальної допомоги» МІНІСТЕРСТВО ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ ТА З ПИТАНЬ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ, СПОРТУ І ТУРИЗМУ УКРАЇНИ

27.04.2017